Pogoji poslovanja

 

Splošni pogoji poslovanja spletne strani, spletenga kataloga so v lasti podjetja Miha Kušar s.p. v nadaljevanju MODROC. 

 

Podatki o podjetju:

Ime podjetja: Miha Kušar s.p., mizarstvo, trgovina in storitve

Naslov podjetja: Tomišelj 6B, 1292 Ig

Telefonska številka: 040 644 001

Spletna stran: www.modroc.si, www.mizarstvo-kusar.si

Elektronski naslov: info@modroc.si

TRR: 0205 8009 2215 320

IBAN: SI56 0205 8009 2215 320 (NLB d.d.)

BIC BANKE: LJBASI2X

Matična številka: 1354655

Ident. ŠT za DDV (ID): SI37814354

Zavezanec za DDV: Da

 

Spletna stran www.modroc.si, podjetja Miha Kušar s.p., vam omogoča elektronski nakup izdelkov preko poslanega povpraševanja na spletni strani www.modroc.si

 

MODROC in uporabnik oziroma kupec spletne strani urejata medsebojne pravice in obveznosti v zvezi z elektronskim nakupom preko spletne strani s splošnimi pogoji poslovanja spletne strani MODROC, ki so sestavljeni skladno z Zakonom o varstu potrošnikov, priporočil GZS in mednarodnih kodeksov za e - poslovanje. MODROC se zavezuje, da bo spletna stran poslovala v skladu z vso veljavno zakonodajo na ozemlju Republike Slovenije.

 

Svetujemo vam, da si pred uporabo spletne strani trgovine pazljivo preberete spodaj navedene Pogoje poslovanja, saj vas ti zavezujejo s trenutkom ko vstopite v spletno trgovino MODROC. Splošni pogoji so redno ažurirani in v vsakem trenutku v svoji najnovejši veljavni verziji. V celotnem besedilu so dostopni na spletni strani www.modroc.si. 

Odstop od splošnih pogojev je možen samo v primeru izrecnega pisnega dogovora med MODROC in uporabnikom oz. kupcem.

 

Vsa komunikacija, ki se vrši med kupcem in MODROC v elektronski obliki, se šteje, kot da je bila izvedena v pisni obliki in ima veljavo pogodbe. Ta prodajna pogodba oziroma naročilo za nakup ja shranjeno pri prodajalcu MODROC in ga lahko kupec po pisnem zahtevku dobi kadarkoli v roku 5 let od opravljenega naročila.

 

Prodajalec MODROC ima pred dostavo blaga pravico kontaktirati kupca preko telefona ali e-pošte z namenom preverjanja posredovanih komtaktnih podatkov. V primeru, da na podlagi posredovanih podatkov ne more stopiti v stik s kupcem, lahko prodajalec MODROC smatra podano naročilo za nakup kot nično.

 

Spletna stran je odprta vsak dan 24 ur na dan. Zaradi večjih razlogov, tehnične ali druge narave, poslovanje preko spletene trgovine MODROC ali celo sam dostop do trgovine včasih ni mogoč. Prav zato si MODROC pridružuje pravico, da za določen ali nedoločen čas omeji ali popolnoma ustavi prodajo nekaterih ali celo vseh izdelkov ali da za določen ali nedoločen čas omei ali popolnoma ustavi dostop do strani spletne trgovine ali drugače omeji ali ustavi poslovanje spletne trgovine.

 

VAROVANJE OSEBNIH PODATKOV

Zagotavljamo, da bomo zbrane podatke varovali v skladu z veljavno zakonodajo , ki ureja varstvo osebnih podatkov in jih uporabljali izključno za izvedbo nakupov in izboljšanje delovanja spletne strani našega podjetja.

MODROC se zavezuje, da osebne podatke iz predhodnega odstavka ne bo posredovala tretjim osebam in ne bo uporabljala za reklamne ali druge namene brez izrecne privolitve uporabnika oziroma kupca.

 

MOŽNOST PLAČILA

Plačilo po povzetju ni možno.

Bančno nakazilo 

V tem primeru vam pošljemo na vaš elektronski naslov predračun naročenega blaga, ki vsebuje tudi strošek poštnine ali dostave.

Po plačilu predračuna preko bančnega nakazila, sledi dobava brez dodatnih stroškov v dogovorjenem roku.

 

CENE

Cene v spletni trgovini so označene v evrih in imajo že vključen zakonsko predpisan 22% ali 9,5% DDV

Cene v evrih veljajo tudi za plačila kupcev iz tujine. Cene so zagotovljene na dan naročila in se lahko dnevno spreminjajo. 

 

POŠTNINA IN DOSTAVA

Dostava ležišč in letvenih podnic v Ljubljani z okolico (do skupaj 30km) je brezplačna do vašega doma. Ne vključuje pa dostave in vnosa ležišč v prostor.

Manjši izdelki kot so vzglavnik, odeja pa pošiljamo preko POŠTE SLOVENIJE po veljavnem ceniku POŠTE SLOVENIJE D.D.

Rok dobave je 10-14 delavnih dni od potrdila naročila, plačanega avansa!
O dostavi vas obvestimo po telefonu ali na e-naslov.

V primeru poštne dostave, vam poštni dostavljalec, v primeru, če vas ob dostavi ne bo doma, pusti obvestilo z njegovo telefonsko številko, da se dodogovrite za nov termin ali kraj dostave ozrioma, da paket prevzamete na pošti.

Za informacije v zvevzi z vašim naročilom in njegovo dostavo nas lahko pokličete od ponedeljka do petka med 12. in 18. uro na našo telefonsko številko 051 644 100 ali pa nam pošljete vprašanje ali sporočilo na naš elektronski naslov: info@modroc.si

 

POŠKODBE IZDELKA

Kupec je dolžan pri prevzemu izdelka pozorno pregledati embalažo in njeno vsebino. V primeru poškodbe izdelka je kupec dolžan na poškodbo takoj opozoriti dostavljalca. Kupec je dolžan skupaj s poštnim delavcem sestaviti uradni zapisnik, posebej pozorno pa izpolniti rubriko o stanju embalaže in izdelka. Kupec bo odstopil poškodovan izdelek, ki bo skupaj z uradnim zapisnikom na stroške prodajalca MODROC poslan na naslov prodajalca. Po prejemu poškodovanega izdelka bomo v najkrajšem roku poslali kupcu nov izdelek.

 

VRAČILO IZDELKA

V primeru, da s kupljenim izdelkom iz kakršnega koli razloga niste zadovoljni, nam lahko izdelek vrnete v roku 15 dni od dneva prejema pošiljke. Vrnjenemu izdelku pripišite, da odstopate od pogodbe, pir čemer vam ni potrebno navajati razloga. Vrnjeno blago mora biti nepoškodovano in v originalni embalaži. Stroške vračila nosi naročnik - kupec, vrnjena pošiljka pa naj bo naslovljena na:

MODROC

Miha Kušar s.p. - STUDIO KUŠAR

Barjanska cesta 64

1000 Ljubljana 

 

VELJAVNOST SPLOŠNIH POGOJEV, REŠEVANJE PRITOŽB IN SPOROV

Za vsa vprašanja, ki niso urejena s temi splošnimi pogoji, se uporablja zakonodaja, ki ureja obligacijska razmerja v Republiki Sloveniji.

Morebitni spori med strankami, ki izvirajo ali so v kakršnikoli povezavi s spletno trgovino se rešujejo sporazumno, pri čemer se MODROC zaveže pritožbe oddane po elektronski pošti: info@modroc.si reševati skladno z veljavno zakonodajo ter hitro in učinkovito.

V kolikor spora ni mogoče rešiti na sporazumen način, se stranke dogovorijo, da bo spor reševalo pristojno sodiče v Ljubljani ob uporabi slovenskega prava.

 

Splošni pogoji podjetja MODROC veljajo ter se uporabljajo od 22.11.2013 dalje.

 

Želimo vam prijetno nakupovanje!

Ekipa MODROC

 

051 644 100

info@modroc.si

 

© 2013 Modroc™. Vse pravice pridržane.